AMIN EXPRESS

AMIN EXPRESS Amin Pizzeria is Back

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1021 beoordelingen
21 aug 2019 om 23:49 Eten is zwaar onvoldoende, bestel hier nooit meer.
21 aug 2019 om 7:21 Zeer snel bezorgd, maar niet normaal hoe weinig vlees er geserveerd werd.
18 aug 2019 om 19:11 Vies flut patat en een viese broodje hamburger met 1 klein stukje sla en 1 komkommer stukje van 1 mm dik nooit meer
18 aug 2019 om 11:04 Duurde verschrikkelijk lang end e Ben en Jerry’s was niet lekker doordat het een keer ontdooid is geweest. Slechte service die vent snapte er niets van.
17 aug 2019 om 13:19 Heerlijke Spareribs Top Kwaliteit
17 aug 2019 om 6:13 Vriendelijke bezorger, ook prima bezorgtijd om 4-5 uur s’nachts. Pizza was helaas beetje koudig, maar goed te eten!
16 aug 2019 om 10:34 Bezorger belde aan om half 2 'snachts ondanks instructies dat niet te doen. 'Grote' loempia waren 3 kleine loempias. Salade was goed, divers en vers. Kipsaté ook lekker
15 aug 2019 om 14:09 Ik wil nul sterren geven! Bezorgtijd 140 minuten, kan niet worden ingevuld. Ik heb gebeld toen er op site stond dat er bezorgd was, en weer gebeld toen ik na 2 uur het beoordelingsmailtje kreeg. Een half uur later kreeg ik eten...... een verpeste avond!!
15 aug 2019 om 12:21 Kroket op een sesambroodje, €5 wisselgeld niet teruggekregen terwijl wel aangegeven en sauzen ontbraken! Bezorgtijd was daarbij erg lang.
15 aug 2019 om 11:58 Amin is gewoon altijd goed! Lekkere kip sate en snelle en vriendelijke bezorging ✔️
15 aug 2019 om 0:30 Top zo als altijd snel en lekker
13 aug 2019 om 21:53 Bezorger was een aardige jongen. Kon mijn huis niet vinden. Pizza koud en ijs gesmolten. Hij bood aan een nieuw ijsje te brengen maar gezien het tijdstip hoefde dat van mij niet meer.