AMIN EXPRESS

AMIN EXPRESS Amin Pizzeria is Back

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1286 beoordelingen
8 jul 2020 om 3:40 Spareribs weg gegooid bestel geen spareribs voor de rest wel goed
7 jul 2020 om 7:23 verkeerde bestelling werd gegeven. maar werd niks aan gedaan.
6 jul 2020 om 9:50 The food I ordered was never delivered. I waited for 1 hour and 30 mins.
6 jul 2020 om 9:10 pas rond 1 uur snachts besteld, maar toch nog top kwaliteit en hele aardige bezorgers!
5 jul 2020 om 21:06 zeer goede eten lekker warm wanneer het geleverd word door de berzorger
5 jul 2020 om 20:04 2 uur zitten wacht op me eten beetje jammer eten was goed
4 jul 2020 om 5:53 heeel erg slecht dit. Had besteld om 3:00, Best laat. Kreeg ik mijn eten pas rond een uur of 4:15 wat een teleurstelling en het eten was echt smerig heb er gelijk buikpijn van gekregen niet voor herhaling vatbaar. nogmaals kanker slecht niet bestellenhier
3 jul 2020 om 16:11 Spareribs waren taai en koud. Friet was slap en veel te zou en er zat ook nog deel verkeerde bestelling in de tas. Bezorging duurde bijna 2 uur terwijl 40 minuten aangegeven waren. Kortom: Hier nooit bestellen!
3 jul 2020 om 3:35 Mis me hotwings eten was niet lekker
2 jul 2020 om 2:29 Het duurde te lang voor een matige kwaliteit
29 jun 2020 om 0:32 Lekker zoals altijd, en echt warm. Bezorger was hartstikke vriendelijk! Bezorgtijd was langer dan normaal maar waarschijnlijk omdat t weekend is
28 jun 2020 om 22:23 Normaliter heb ik geen klachten over mijn bestelling echter viel t vandaag zwaar tegen. Ik had 4 pizza's besteld die allemaal aangebrand waren. De randen waren zwartachtig en de onderkant veel te hard. Voor mij was het vandaag een teleurstelling!